dimecres, 29 de juny del 2011

Som petits, però solidaris!!!

Ens agrada la música Gospel, i encara ens agradaria més portar-vos a la platja del nostre xiringuito el grup Gospel Viu, en directe!



Però som petits, solidaris però petits. Això no vol dir, no obstant, que no tinguem solucions per a quasi bé tot...

Aquesta agrupació musical nascuda a Palafolls, cada cop que actua participa en favor d'una causa solidària. Aquest 2011 canten per col·laborar amb Nexe Fundació, una entitat sense afany de lucre que lluita per millorar la qualitat de vida d'infants amb pluridiscapacitat i les seves famílies, un col·lectiu invisible per masses de nosaltres. A través de la fundació s'organitzen campanyes de sensibilització per donar a conèixer la realitat de la malaltia i defensar el dret a una vida de qualitat.

L'escriptor Màrius Serra, l'any 2008 publicava el llibre 'Quiet', en què el seu fill Lluís, -una de les víctimes de la malatia i antic alumne de la fundació- n'era el protagonista. Després de la publicació del llibre, el 14 de juny de 2009 l'escriptor organitzava el concert benèfic 'Mou-te pels Quiets' a l'Auditori de Barcelona, amb la intenció de recaptar fons per a Nexe Fundació, en el qual hi van participar desenes d'artistes i moltes de les nostres veus musicals, entre elles les del grup Gospel Viu. Quaranta dies després d'aquell concert, el noi que havia aconseguit còrrer els 100 mètres llisos, gràcies al muntatge fotogràfic que en va fer el seu pare, marxava per sempre més.

Però des d'aleshores que els quiets no s'han aturat mai més. Nosaltres, tampoc ho volem fer. I per aconseguir-ho, ens volem unir a la causa recaptant els nostres donatius, a partir de la venda del CD-DVD The Gospel X-Perience in Symphony, del grup dirigit per Moisès Sala. A l'esquerra de l'enllaç podreu comprovar quines entitats son beneficiàries de les donacions que anualment s'entreguen des del projecte Gospel Sense Fronteres.

Podeu adquirir-los qualsevol dia de la setmana a partir de divendres 1 de juliol al preu de 15 euros. 




Pose'm-hi, doncs, el nostre petit granet?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada