dilluns, 23 de maig del 2011

Seguim informant-vos novetats!

Hola a tothom.


Des d'aquí us volem fer arribar noves propostes, com anem intentant, sempre pensant en vosaltres.




Ja sabeu que durant la setmana us podem presentar a taula els nostres menús. De dilluns a dijous, tots els migdies podreu escollir entre primers plats com ara les nostres amanides refrescants: d'enciams variats; de pasta; de llenties; de gambes; russa, o uns espàrrecs amb maionesa, meló amb pernil, gaspatxo... I tota mena de carns o peixos, a la planxa o fregits amb un dels exquisits acompanyaments. Us recordem que el nostre menú té un preu únic de 9,90 euros que inclou la beguda i els postres.




Més enllà del suggeriment anterior, podreu triar diferents plats de la nostra extensa carta, sempre a la vostra disposició.



Una altra de les propostes que us oferim és el nostre espai, per a celebracions de qualsevol mena. Veniu a celebrar el vostre aniversari amb nosaltres i els vostres convidats, menuts o grans. Us podem presentar diferents buffets, a un preu tancat.




Per anar tenint en compte, comentar-vos també que ja estem pensant en com guarnir les nits dels caps de setmana d'estiu. Per aconseguir-ho portarem a l'escenari nocturn diverses animacions que podreu acompanyar d'un refresc, d'una copa de cava, d'un dels nostres còctels refrescants amb o sense alcohol... amb la música, escollida per a cada moment.




De moment ho deixem aquí. La nostra tasca segueix en marxa. Ens agradaria aconseguir fer del nostre lloc, el vostre.


Bona setmana!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada